Er du vores nye PAU/pædagogmedhjælper?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om Lindegård
Lindegård har børn fra 0. - 6. kl. i alt ca. 240 elever. Her er rigtig gode pladsforhold udendørs såvel som indendørs. Der er en søster-afdeling Byvang der også har elever fra 0. - 6. kl. og overbygningseleverne er samlet på afdeling Kingo. Skolen har i alt ca. 760 elever.

Personalet er engageret, fagligt dygtigt og brænder for at lave god skole/SFO i en åben og uformel omgangstone. Vi er en udviklingsorienteret og velfungerende skole med vægt på både det faglige, det sociale og det praktiske indhold i alle fag. Vi arbejder målrettet med inklusion, trivsel, relationer og alles ret til at være en del af fællesskabet. For os handler det om at ting skal give mening. Vi ser mangfoldighed som en styrke og får det bedste ud af hinandens forskelligheder.

Vi mener selv, at vi har en dejlig arbejdsplads med rige muligheder for at præge den hverdag, man selv er en del af og er en skole, der er klar til de mange spændende udfordringer, fremtiden bringer.

Om opgaven som PAU/Pædagogmedhjælper:

  • Du skal have blik for at arbejde med trivsel for det enkelte barn og for børnefællesskabet, samt formå at kombinere social læring med det faglige indhold børnene møder i deres hverdag.
  • Du udviser glæde og entusiasme i dit daglige arbejde med børnene. Vi ved, at de voksnes energi og nærvær smitter børnene og derved skaber vi et godt læringsmiljø.
  • Du kan arbejde selvstændigt og kan sætte grænser, du kommer til at have timer i skoledelen, hvor du skal kunne stå alene med en klasse, med en gruppe børn eller understøtte læring og trivsel i klassen i samarbejde med en anden voksen.
  • Du kan deltage aktivitet i SFOens daglige aktiviteter og kan både igangsætte aktiviteter og deltage i lege med vores børn.
  • Du har det godt med at det er sjældent, at to dage er ens og er villig til at lære noget nyt.

Vi tilbyder
Job på en afdeling, der er præget af et stort engagement, og hvor vi vægter det tværfaglige samarbejde højt. Derudover har vi fokus på trivsel og har en uformel og humoristisk tone i vores samarbejde. Du vil få dygtige og støttende kolleger, der brænder for vores skole. Vi skal gøre hinanden gode på en anerkendende måde.

Det praktiske
Vi ser gerne at du kommer forbi til en snak, ser vores afdeling og mærker stemningen, vi har dog ferie i uge 7. Du kan læse mere om afdeling Lindegård og Slangerup Skole på hjemmesiden.

Kontakt pædagogiske ledere Lykke Jønck telefon 28 89 34 04 eller Søren Jensen telefon 21 71 07 54.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Slangerup skole - Afd. Lindegård, Lindegårds Alle, 3550 Slangerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5993302

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet