Længere åbningstider på Kronprins Frederiks Bro

Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund. Foto: Vejdirektoratet
dato

Der er i øjeblikket ekstra lange åbningstider på Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund, hvor tekniske problemer gør det nødvendigt at begrænse antallet af klapåbninger for de sejlende.

Trafikanter kan komme ud for at holde lidt ekstra i kø, når de skal bruge Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund til at krydse Roskilde Fjord.

Den ekstra ventetid skyldes, at Vejdirektoratet som følge af tekniske udfordringer har været nødt til at begrænse antallet af klapåbninger for de sejlende. Det er den ene af klapbroens motorer, der er ude af drift, hvilket betyder, at den østlige klap lige nu kører med nødmotor og dermed ikke kan blive betjent som normalt.

Der arbejdes intensivt på at vende tilbage til normal drift i løbet af denne uge. Vejdirektoratet kan dog ikke med sikkerhed sige, hvornår problemet med motoren er løst.

Husk at du altid kan følge med i Kronprins Frederiks Bros åbningstider via app'en Sejlsikkert.

Vejdirektoratet beklager de gener, som den midlertidige ændring af broens åbningstider måtte have for trafikanter og sejlende.

Kilde: Vejdirektoratet
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.