Pædagogmedhjælpere til Molevitten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger pædagogmedhjælpere til hele Molevitten

Hvorfor søge hos os? 
Jo, nu skal du høre.

Hos os er vi kreative, nysgerrige, vægter et godt arbejdsmiljø og en nærværende ledelse højt. Vi holder af faglige dialoger og højlydt undren.

Vi arbejder med nærvær og omsorg i en institution, hvor der er tid og rum til leg og dannelse, og hvor der arbejdes målrettet på at skabe de bedste læringsmiljøer for alle børn i hele Molevitten.

Vores klynge ligger i et naturskønt lokalområde, og vi ser lokalområdet og udelivet som et rum for læring og udvikling. Her får børnene oplevelser, der giver erfaringer, både om naturen, dem selv og andre.

Vi er en klynge med ladcykler i alle vores afdelinger, hvilke gør det muligt at komme på længere ture i Lynge og omegn med vind i håret.

Vi er nysgerrige på, hvordan vi kan gøre det gode børneliv endnu bedre, og derfor søger vi dig, der vil lege, bygge, læse, grine og være en del af et spændende læringsmiljø.

Om Allerød Kommune
Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne. Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Om stillingerne
Vi søger pr. 1. aug. 2023 eller efter nærmere aftale pædagogmedhjælpere i både faste og midlertidige stillinger. Arbejdstiden er op til 37 timer om ugen.

Arbejdssted
Stillingerne er ledige i børnehaven i Molevittens 4 afdelinger i både børnehave og vuggestue, så skriv om du vil arbejde i vuggestue eller børnehave.

Er du interesseret?
Ring og snak med pædagogisk leder Mette Kofoed Larsen på 20 42 67 83 eller pædagogisk leder Mie Stensgaard Hansen på 30 62 54 74 for at høre nærmere om stillingerne.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV via linket i annoncen senest 18. juni 2023.

Vi holder løbende samtaler, men skynd dig, vi plejer at få mange ansøgere.

Vi indhenter referencer og straffeoplsyninger forud for endelig ansættelse. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d55d6b40)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Allerød Kommune - Molevitten, Kokkedalen, 3540 Lynge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=d55d6b40&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846631

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet