ScanPeople søger for Teledyne Reson A/S I Slangerup en økonomimedarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du erfaring med debitorbogholderi, intercompany og andre finansopgaver?  Trives du med en bred kontaktflade? Og motiveres du af et godt kollegaskab, sparring og samarbejde? Så er nedenstående stilling, måske lige noget for dig.
 
For vores kunde Teledyne RESON, som er specialiseret i undersøisk teknologi og ejet af den internationale markedsledende virksomhed Teledyne Marine Technologies, søger vi en udadvendt og dygtig økonomimedarbejder
Kom og vær med til at gøre en forskel i en unik virksomhed med ledende teknologier på det globale marked til at skabe fremtiden for sikker udforskning af havet.
Du bliver en vigtig medarbejder i virksomhedens økonomiafdeling/Controller, som består af i alt 5 dedikerede medarbejdere. Du får reference til regnskabschefen. Teamet arbejder mod fælles mål i et uformelt miljø, hvor hverdagen er præget af dynamik. De har et stærkt fællesskab, hvor de sparrer og hjælper hinanden samt bidrager til et godt arbejdsmiljø. 
 
Som person drives du af at yde en god service såvel ekstern som intern og trives med en bred kontaktflade, både på tværs af organisationen og til eksterne samarbejdspartnere. Du evner at skabe positive relationer og har gennemslagskraft til at håndtere kunderne på en effektiv, serviceminded og professionel måde.
 
Som økonomimedarbejder har du været igennem alle facetter inden for debitorbogholderi. Hvis du derudover har erfaring med lønadministration, er det en fordel men ikke et krav.
 
ARBEJDSOPGAVER

 • Håndtering af debitorer, herunder skriftlig rykning af udenlandske debitorer
 • Intercompany
 • Anlægsaktiver
 • Deltagelse i måneds- og årsafslutning
 • Ad hoc-opgaver

PROFIL
Vi søger en profil som er udadvendt, serviceminded og positiv - også når det går stærkt. Du arbejder engageret, har gå-på-mod og gode samarbejdsevner. Grundighed og ansvarlighed er ligeledes kendetegnende for dig.

 • Du er regnskabsuddannet og har min. 5-7 år erfaring med debitorstyring.
 • Har gode IT-kompetencer og evt. kendskab til IFS.
 • Kan begå dig på engelsk i skrift og tale

Teledyne Reson tilbyder:

 • Fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af en markedsledende international virksomhed.   
 • Fleksibilitet i din arbejdsdag, som du selv er med til at tilrettelægge
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring samt diverse rabatordninger
 • Kantineordning
 • Diverse sportsklubber og sociale arrangementer
 • Betalt fri den 24/12, 31/12 og fredagen efter Kristi Himmelfart

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Rasmus Christiansen eller Brian Jørgensen på tlf.: 43 31 00 71
 
Klik på linket. Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 60196 for at søge jobbet. https://www.scanpeople.axp.dk/candidate_web/index.php?reference=60196

Vi ser frem til at høre fra dig!
 
OM VIRKSOMEDEN
Teledyne RESON er en markedsledende virksomhed, der leverer high-end akustiske undervandsløsninger. Teledyne RESON har et globalt tilstedevær og har serviceforretninger over hele kloden. De har specialiseret sig i design, udvikling og fremstilling af avancerede sonar-systemer, sensorer, transducer, hydrofoner og survey software. Teledyne RESONs produkter anvendes i lang række industrier herunder hydrografisk, offshore, uddybning, forsvar & sikkerhed.
Teledyne RESON er en del af Teledyne Marine, som er bestående af række markedsførende virksomheder inden for undersøiske teknologier, der leverer produkter og serviceydelser til marineindustrien. Virksomhederne er alle ejet af det børsnoterede selskab Teledyne Technologies Incorporated, som er noteret på det amerikanske børsindex S&P500. Teledyne RESON i Danmark fungerer som HQ for samtlige af Teledyne Marines europæiske enheder. Yderligere information kan findes på: www.teledynemarine.com/reson

OM SCANPEOPLE
Hos ScanPeople vil vi medvirke til bæredygtig udvikling, vækst og resultater gennem vores arbejde med mennesker. Vi assisterer virksomheder i Danmark og Norden med tilpassede løsninger inden for rekruttering, vikarassistance, search, interim management og outplacement. 
Vores kunder er vores samarbejdspartnere og kandidater og vikarer er vores ambassadører. Du finder mere info på www.scanpeople.dk
Følg ScanPeople ApS: https://www.linkedin.com/company/scanpeople-apshttps://www.facebook.com/scanpeoplehttps://www.instagram.com/scanpeople/

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SCANPEOPLE ApS, Roskildevej, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952085

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet