Seneste regnskab fra SLANGERUP ENTREPRENØRFIRMA A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

SLANGERUP ENTREPRENØRFIRMA A/S i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SLANGERUP ENTREPRENØRFIRMA A/S en bruttofortjeneste på 2,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KRISTIANSEN OG SØRENSEN ApS i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 316.789 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KRISTIANSEN OG SØRENSEN ApS en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRER OG SNEDKER PETER DAMKJÆR ApS i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 222.048 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER OG SNEDKER PETER DAMKJÆR ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


3x53 Gruppen ApS i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -31.152 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde 3x53 Gruppen ApS en bruttofortjeneste på 6,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NJ Murerservice ApS i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -42.014 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NJ Murerservice ApS en bruttofortjeneste på 958.783 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler