Seneste regnskab fra TØMRER- OG SNEDKERMESTER OLE VINTHER ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

TØMRER- OG SNEDKERMESTER OLE VINTHER ApS i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 16.614 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juni 2019 til 31. maj 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER- OG SNEDKERMESTER OLE VINTHER ApS en bruttofortjeneste på 655.294 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Impala Byg ApS i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 319.580 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Impala Byg ApS en bruttofortjeneste på 1,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERMESTER MICHAEL FROST ApS i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 411.576 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERMESTER MICHAEL FROST ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HERMANSENS AUTO ApS i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 213.040 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HERMANSENS AUTO ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AUTORISERET EL A/S i Slangerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -179.484 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTORISERET EL A/S en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler