Tilkaldevikar til meningsfuldt arbejde med voksne med udviklingshandicap

Profilbillede
dato

Har du lyst til at være en del af en meningsfuld hverdag med gode kollegaer og god atmosfære, samt arbejde med voksne med udviklingshandicap, så læs videre nedenfor.

Bofællesskabet Møllehaven er et botilbud for voksne over 18 år, og er en del af Frederikssund Kommunes tilbud for voksne med et udviklingshandicap. Bofællesskabet Møllehaven er en del af Handicap & Botilbud, som består af 5 botilbud, samt et udekørende §85 Team.
I Bofællesskabet Møllehaven bor der 13 skønne borgere med hver deres historie.

Møllehaven er opdelt i 2 teams, men med tæt samarbejde på tværs. Møllehaven er bemandet fra kl. 07 – 20 i hverdagen, og fra kl. 11-20 i weekenderne.

Som tilkaldevikar vikarierer du for det faste personale under ferie, sygdom, kurser, og lign. Din motivation kan også være, at du har sabbatår, samler relevante ”point” til en uddannelse eller blot er et sted i livet, hvor du er motiveret for at prøve noget nyt. Det vigtigste er, at du har forståelse for mennesker med udviklingshæmning, eller ønsker at få kendskab til området. Derudover er du motiveret af at indgå i et arbejdsfællesskab med engagerede, dygtige og imødekommende kollegaer.

Det daglige arbejde består i at støtte den enkelte borger, der hvor han/hun udfordres i dagligdagen både socialt og i de personlige forhold. Det kan f.eks. være aktiviteter med borgerne, indkøb, personlig pleje, tøjvask, mm. Alt sammen foregår i tæt samarbejde med den enkelte borger. Vi sørger for, at du får god introduktion til opgaverne.

Personalet arbejder med afsæt i neuropædagogik, og tilrettelægger støtten sådan, at den enkelte borger udvikler størst mulig selvstændighed i eget liv. Det kan f.eks. være gennem struktur, og genkendelige rutiner. Vi arbejder herunder med delmål i samarbejde med borgeren, og der dokumenteres i fagsystemet CURA.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til jobbet som tilkaldevikar eller til arbejdet på Møllehaven, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Mette Munksgaard på telefon 29 74 58 11.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi indhenter straffeattest.

Timelønnet med tiltrædelse snarest muligt.

Send din ansøgning elektronisk.

Vi ansætter løbende efter de indkomne ansøgninger, og derfor har vi ikke anført en egentlig ansøgningsfrist.
Du vil blive kontaktet for en samtale, hvis vi kan se et godt match mellem dig og os.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Bofællesskabet Møllehaven, Møllehaven, 3550 Slangerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6057530

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet