Vi leder efter dig der er pædagog og har god erfaring med autisme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til en skøn pige på 3 år, søger vi en dygtig pædagog der har erfaring med autisme og angst. 

Du vil være ansvarlig for at støtte og guide en pige gennem leg og aktiviteter tilpasset hendes præferencer og behov. Du vil i arbejdet med pigen være god til at tage initiativ til leg og pauser. Pigen vil gerne både lave aktive og rolige lege, og aktiviteterne vil være på hendes præmisser og fortællinger. Hun holder meget af at være på nærliggende legepladser og legeland. Når hun er ude, skærmes hun med høreværn, hun kan godt blive bange for forskellige lyde, så derfor hjælpe høreværn hende med at blive skærmet. 

Pigen har angst, det kan ikke altid præciseres hvornår angsten tager over, så derfor skal hun støttes når det opstår. 

Om pigen, 
Hun er en meget glad og livlig pige med en rolig personlighed, som trives både i aktive og mere stille aktiviteter. Hun har et godt sprog, men kan have udfordringer med at forstå samtaler. Hendes leg er kreativ og varieret, især med interesse for traktorer, biler og iPad. 

Hun er blefri, men har brug for hjælp i forbindelse med toiletbesøg. Det er afgørende, at du er ikke-ryger og undlader parfume, da hendes sanser er meget følsomme. 

Om dig, 
Du er uddannet pædagog og har arbejdet med autisme og du har meget gerne viden om angst også. Familien ønsker et tæt samarbejde og en god overlevering når de kommer hjem. 

Arbejdstid:
58 timer om måneden. 
I opstarten vil det være om formiddagene. Efter god indkøring vil timerne ligge om eftermiddagen i hverdagene. 
Derudover vil der også være behov for 1-2 gange om måneden, enten lørdag eller søndag. 

 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Lyberth på telefon 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. 

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (14-15 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946909

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet