Vil du arbejde med at støtte børn og unge på vej mod udvikling og bedre trivsel?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Så er du måske vores nye ungekonsulent til arbejde med børn i skolevægring. 

Familiehuset i Egedal Kommune søger en ungekonsulent til en fast stilling 37 t/ugentligt til vores nye tilbud Overgangen.

Arbejdsopgaver

Som ungekonsulent i ’Overgangen’ vil din primære opgave være at skabe relationer og understøtte udvikling frem mod deltagelse i relevant skoletilbud for børn og unge i aldersgruppen ca. 10-16 år. Du formår at skabe relationer til børn og unge, som har mistet glæden ved at gå i skole. Du formår at møde børn og unge hvor de er, og anerkender og møder dem i små skridt mod en hverdag der indeholder skolegang, evt. også fritidsaktiviteter og højere grad af trivsel.

Udfordringerne kræver et tæt og respektfuldt samarbejde med forældrene. Du håndterer det, samt det tværfaglige samarbejde med forståelse og professionalisme.

Da funktionen er ny, får du indflydelse på kapacitetsopbygning i funktionen sammen med din kollega, som også er ungekonsulent og har været ansat siden 1. juni 2023, og du er indstillet på at opbygge arbejdsgange og evaluere undervejs.

Du kan reflektere over følgende spørgsmål for at komme lidt tættere på om funktionen er noget for dig:

  • Hvordan vil du skabe relationer til børn og unge, der ikke kan indgå i deres nuværende skoleforløb?
  • Hvordan vil du håndtere samarbejdet med forældrene?
  • Hvordan vil du bygge bro til det relevante skoletilbud?


Om dig

Du har evnen til at bevare roen og overblikket i situationer hvor børn og unge er i mistrivsel, både i forhold til børn, unge, deres familie/netværk, og du udviser stor nysgerrighed og imødekommenhed over for dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Du bidrager konstruktivt med høj faglighed i det pædagogiske arbejde. Du har viden om og erfaring med relationsarbejde - og du formår at møde børn, unge, forældre og samarbejdspartnere med nysgerrighed og en løsningsfokuseret tilgang. Du forstår at holde opgaven i fokus, og du er rummelig og anerkendende af natur. 

Du kender balancen mellem at støtte børnene hvor de er, og hvornår de skal udfordres i det små på vej ud i nyt land. Du udviser stort engagement og selvstændighed i arbejdet, men kender også egne begrænsninger og ved, hvornår du skal søge sparring og hjælp. 

Du er klar til at slippe børnene efter max seks måneder til deres nye skoletilbud og sørge for at overgangen kommer helt i hus. Du har relevant uddannelse som pædagog eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du er en god kollega og sætter pris på en uformel omgangstone og er kendt for din ordentlighed og store professionalisme i arbejdet.

Familiehuset er selvtilrettelæggende, og opgaverne vil primært ligge i dagtimerne.

Det er en fordel at have kørekort, da du skal kunne komme rundt i hele Egedal Kommune.


Om os

Organisatorisk forankres du i Egedal Familiehus i team ungekonsulenter som tæller i alt 5 medarbejdere, der arbejder med støttekontaktpersonopgaver.  Ungekonsulentteamet hører til Familiehuset der løser opgaver for myndighedsafsnittet i Egedal Kommune, og tilbyder familierettede indsatser til familier med børn og unge, i aldersgruppen 0-23 år. Vi er en del af Social og Handicap, der arbejder for og med børn, unge, familier og voksne i udsatte positioner. Centeret består af ca. 350 medarbejdere fordelt på både myndigheds -og udførerområdet.

Vores børnesyn bygger på, at der altid er en årsag til et barns adfærd, det er de voksnes ansvar at se bag om adfærden, og finde de gode løsninger. Vi har fokus på høj trivsel for medarbejderne, solid faglighed, og sikker drift. Vi arbejder helhedsorienteret og samarbejder på tværs, og vi er optaget af at gøre velfærden bedre. 


Vi kan tilbyde dig

En arbejdsplads med kompetente og engagerede kollegaer, der sætter børn og unge i centrum og har fokus på faglig stolthed. Vi er en alsidig og udviklingsorienteret arbejdsplads med rum til nye tanker og kreative løsninger, hvor du kan være med til at sætte retning. Vi ønsker at være en arbejdsplads der er baseret på anerkendelse, tillid og plads til forskellighed for at skabe et stærkere fællesskab.

I hele Egedal Kommune arbejder vi med at skabe rammer for den fleksible arbejdsplads, altid med udgangspunkt i kerneopgave, men samtidig med fleksibilitet til medarbejdernes unikke livssituation og familieforhold.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn forhandles individuelt efter gældende overenskomst og principper om Ny Løn.

Stillingen er 37 timer om ugen og til besættelse 1. oktober 2023.

Ved ansættelse skal der indhentes børneattest og straffeattest.

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.


Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du sende en sms til leder af Familiehuset, Stine Hur, på tlf. 72 59 65 57, så vil du blive ringet op.


Ansøgningsfrist

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og uddannelsesbevis, så det er os i hænde senest fredag den 18. august. Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 28. eller onsdag d.30. august 2023.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0137bbe2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikssund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune - Egedal Familiehus, Barnekæret, 3660 Stenløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=0137bbe2&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5884166

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet